Home / Henriks blog / Danmark har fået sin egen Schlagerportal

Danmark har fået sin egen Schlagerportal

Mon det er alderen eller min manglende forståelse for nutidens elektroniske og larmende musik, som har fået mig til at lytte til tysk schlagermusik i øjeblikket. Hvad er mere livsbekræftende end Helene Fischer for fuld udblæsning. Det er musik og show i verdensklasse. Eller hvad med Andrea Berg eller for den sags skyld Beatrice Egli fra Schweiz?

Den meget populære tyske musikgenre har længe været på vej ud over Tysklands grænser. Hvert år arrangerer schlagerfans ture til de tyske byer, hvor de tager ned og besøger de store tyske TV-shows, store Schlager Star-Parader og ikke mindst stjernernes egne koncerter.

På Tyskschlager.dk har jeg fundet et godt dansk nyhedsforum, hvor schlagerfans kan finde nyheder, debattere og dele deres fælles interesse for musikken.  Derudover findes der musikanmeldelser og koncertoversigter. En hyggelig side for alle med interesse i tysk schlagermusik – og det had enten du er til de store stjerner eller talenterne….

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.