Home / Gastronomi / Der er intet som saltmandler

Der er intet som saltmandler

Selv er jeg mega allergisk overfor mandler, så er saltmandler stærkt vanedannende. Her en hurtig og enkel opskrift.

Ingredienser:

  • 1 spsk groft salt
  • 2½ dl vand
  • 200 – 300 g mandler med skal

Tilberedning.

Bring salt og vand i kog på en pande og tilsæt mandlerne. Lad vandet koge helt væk, så mandlerne dækkes af et tyndt, hvidt lag salt.

Mandlerne kommes på en bageplade og sættes i ovnen ved 150 grader i ca. 20 – 30 min., indtil mandlerne er tørre. Skær evt. en over – mandlerne er færdige når de let lysebrune indvendig.

Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle helt af, de knitrer, mens de tørrer. Opbevar dem i en lufttæt beholder og servér dem som en snack.

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *