Home / Det betyder stjernerne?
Det betyder stjernerne
Hvad betyder stjernerne på vinene?

Det betyder stjernerne?

Her skriver jeg kun om vine, som jeg kan lide og som jeg selv synes er værd at drikke. Med andre ord skriver jeg ikke om vine, som jeg har været en dårlig oplevelse. Mit stjernesystem er derfor et udtryk for en positiv måde at ranke vine på. Det giver sig udtryk ved, at en stjerne dækker over en god hverdagsvin.

Det betyder stjernerne:

  • 5 stjerner ***** = Premium vin. Den helt ekstraordinære vin til den særlige lejlighed
  • 4 stjerner **** = Bedste vin. Blandt det bedste, som kælderen kan byde på
  • 3 stjerner *** = Fremragende vin. Rart at have et par flasker af den i kælderen
  • 2 stjerner ** = Meget god vin. Til en god aften i godt selskab.
  • 1 stjerne * = God kvalitet for hver dag