Annonce
GastronomiLøst og fast om iværksætteri

Drinkster: Spar mange penge på din bytur

Et koncept som har tiden med sig og som udvikler sig stærkt er konceptet drinkster.dk.  Trods arbejdsløshed og stigende forbrugerpriser er byturen et af de sidste steder som danskerne vælger at skære ned på.

Tværtimod søger de besparelser for at kunne fortsætte med at gå i byen uden at vågne op med økonomiske tømmermænd. Nattelivsportalen drinkster.dk har gjort op, at danskerne kan opnå besparelser på 1,5-2,5 milliarder kroner ved at købe deres drinks online.

”Vi har i første halvdel af 2013 oplevet dobbelt så mange henvendelser på byture, som vi gjorde gennem hele 2012. 30.000 gange siden januar 2012 har en kunde henvendt sig og købt et tilbud hos en af de over 100 barer og natklubber, der er tilknyttet vores online-portal”, fortæller stifter, Mads Lund.

De brugere, som har valgt at benytte et af de mange tilbud, har tilsammen sparet 8-12 millioner kroner ved at købe deres drinks på online-portalen, Drinkster.dk.

Seneste tal fra Danmarks Statistik viser at danskerne sammenlagt bruger ca. 5 milliarder kroner årligt på at gå i byen. Hvis alle personer brugte Drinkster.dk, og fik en besparelse på 30-50%, ville de altså spare et sted imellem 1,5-2,5 milliarder kroner i alt.

Byen er billigere end forfesten
Beregninger fra Drinkster.dk viser at det kan være billigere at tage tidligere i byen og springe forfesten over. Eksempelvis kan et selskab købe 1 flaske spiritus for blot 99 kr. hos en af barerne. En flaske som til sammenligning har en vejledende udsalgspris på 129 kr. i supermarkederne.

”Vi oplever i stigende grad at folk som benytter Drinkster.dk tager tidligere ud og rent faktisk starter deres forfest på én af de mange barer og natklubber som vi samarbejder med. De får deres drikkevarer billigere, møder en masse nye mennesker og undgår at skulle rydde op efter forfesten dagen efter”, fortsætter Mads Lund.

Drinkster.dk er en online-portal som formidler digitale tilbud på drinks blandt over 100 tilknyttede barer og natklubber.

 

 

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close