Home / Gastronomi / Mad / Julekonfekt: Nougatsmåkager smager lidt mere af jul

Julekonfekt: Nougatsmåkager smager lidt mere af jul

 Julebagning kan også gøres nemt.  Og denne opskrift fra Odense Marcipan smager både af kransekage, nougat og nødder

Med færdige kagemasser er det super let at lave friskbagte julekager på næsten ingen tid. Kagemasserne er færdigblandet i sprøjtepose, så det eneste man skal gøre er at trykke kagemassen ud i små forme eller på bagepladen, pynte med nødder og bage kagerne i få minutter. Så er der gjort klar til at nyde duften og smagen af friskbagte julekager.

Nougatsmåkager

Ingredienser

  • 400 g Odense Kransekage i sprøjtepose
  • 100 g Odense Blød Nougat
  • 100 g mandelflager

Så nemt er det

Kransekagemassen sprøjtes ud i små kugler på en bageplade med bagepapir.

Drys kuglerne med mandelflager og bag dem ved 200° C i ca.

10 minutter til de er gyldne.

Smelt derefter nougat over vandbad og pensel den over kagerne.

Kagerne kan med fordel fryses.

Tips: Du kan også lave en fordybning i midten og komme nougat eller chokolade i, så har du en kage med et andet udtryk, som smager fantastisk.

 

 

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *