Annonce
Mad

Julekonfekt på den nemme måde

Julen er børnenes fest, og en af de bedste og mindeværdige stunder er familiens jule-konfekt-dag. Og det behøver slet ikke være besværligt at skabe julehyggen og nyde julens klassiske julekonfekt.

Vidste du, at der bruges over 300 mandler til at lave én pakke Odense Marcipan på 400 g. Marcipan laves primært af mandler og sukker, og marcipanen indeholder ikke konserveringsmiddel.

Der kommer masser af kreativ udfoldelse, hygge og sjov ud af løjerne, når børnene skaber, former, triller og bager julens farverige og fantasifulde juleknas.

Der skal ikke så meget til for at sætte gang i festlighederne og børnenes fantasi, og så kan det sagtens gøres på den nemme måde. Alt der skal bruges, er en god pakke kvalitetsmarcipan, en pakke blød nougat, lidt chokolade og hopla – så er der gjort klar til at fremtrylle et klassisk og elsket stykke konfekt, der kombinerer marcipan og nougat.

1. Skær tynde skiver af marcipan og nougat direkte fra pakken med en osteskærer.

2. Læg skiverne lagvis oven på hinanden og tryk let sammen

3. Skær ud i trekanter som juletræer (eller andre sjove former)

4. Dyp evt. marcipantræerne i overtræk eller chokolade og pynt sødt, sjovt, flot….

 

Der bruges godt og vel 300 mandler til at lave én pakke Original Odense Marcipan á 400 g. Marcipan laves primært af mandler og sukker, og marcipanen indeholder ikke konserveringsmiddel.

Mandlerne, der anvendes, er hovedsageligt søde californiske mandler, der er valgt ud fra den delikate smag og en ensartet, høj dyrkningskvalitet.

I Odense kontrolleres mandlerne, og de forarbejdes, som et af de eneste steder i verden, på originale granitvalser. Det giver marcipanen den kendte og lidt grovere struktur, der giver en længere smagsoplevelse og fremhæver smagsnuancerne.

 

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Close
Close