Home / Henriks blog / Lars Løkke Land – Neverland?

Lars Løkke Land – Neverland?

Efter sin lange rejse til Neverland er Lars Løkke tilbage i den danske virkelighed. Selvom jeg er vant til at se italienske politikere, som eksempelvis Silvio Berlusconi og Beppe Grillo optræde, så må jeg indrømme, at Lars Løkke har givet dem kamp til stregen i de sidste uger. Det er mig en gåde, at farcen skulle trækkes over flere uger, når resultatet på for hånd var givet. Alle vidste, at det kun ville være et spørgsmål om tid inden alle bilag ville blev lagt frem.

Silvio Berlusconi er gennem årene blevet tilgivet meget og har om nogen haft megen lang snor hos de italienske vælgere. Det bliver spændende at se om de danske vælgere giver Lars Løkke samme lange snor og accepterer hans mange og lange undskyldninger på det vel nok det længste politiske pressemøde, der nogensinde er afholdt i Danmark.

Det er en rigtig øv sag for Venstre. Lille Lars fra Græsted med fadøllen fik spoleret sit eget glansbillede. Men mon ikke Lars Løkke er som alle andre politikere. Vi har en udenrigsminister, som tidligere er blevet kritiseret for sine flyudgifter, en skatteministers spindoktor kan selv sige op og får et gyldent håndtryk på en halv million (for i modsætning til Lars Løkke ikke at have lavet noget for pengene) og vi har en statsminister, der har brugt store beløb på privatfly og sådan kunne vi formentligt blive ved.

Dertil kommer, at har vi et folketing, der råber op om at borgernes penge skal forvaltes på en ansvarlig måde – og samtidig bruger de samme politikere millioner og atter millioner kr. på eksempelvis skattesagen, hvor mit bedste bud er at langt den største del af befolkningen blot vil sige nå – og måske i en uge tid  dvæle over den i lyset af mediernes interesse. Hvis politikerne  gav nu havde givet befolkningen valget mellem en “skattesag” eller større bevillinger til eksempelvis plejesektoren. Så er jeg ikke i tvivl om, at fællesskabets penge vil gå til fælleskabets gavn fremfor som nu lidt gensidigt drilleri på Christiansborg.

Nu er der blevet sagt undskyld. Lad os komme videre og hellere diskutere Danmarks fremtid!

 

 

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.