Annonce
GastronomiMad

Marcipan med smag af lakrids, orange eller mint/chokolade

Årets søde nyhed fra Odense Marcipan er tre nye og færdigblandede smagsvarianter, der gør det endnu nemmere og sjove at lave sin egen konfekt. De nye smagsberigede marcipaner smager af lakrids, orange eller mint/chokolade. Alle kombinationer der passer fint med marcipanens sødmefyldte mandelsmag.

Nu kan du f.eks. hurtig trille kugler af marcipanen og overtrække den med chokolade – og wupti – så er konfekten med lakridssmag, orangesmag eller mint/chokolade-smag klar til servering.

Konfekt mintstykker

150 g Odense Marcipan Mint & Chokolade
150 g mørk chokolade
150 g hvid chokolade

Skær mintmarcipanen i ca. 18 firkanter, og dyp halvdelen i smeltet hvid chokolade og den anden halvdel i smeltet mørk chokolade.

Inden chokoladen størkner tegnes streger med modsatte farve chokolade, og der laves mønster ved at trække en ren strikkepind eller tandstikker igennem chokoladen.

Lakridsmarcipan med stempeldekoration

150 g Odense Marcipan Lakrids
200 g lys chokolade
100 g mørk chokolade (som stemples)

Skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter, og dyp i smeltet lys chokolade. Kom mørk smeltet chokolade på toppen, og sæt et stempel på indtil chokoladen er størknet.

Stempler kan købes i hobbybutikker. Hvis man anvender et stempel af metal, kan det sættes på frost inden anvendelse. Så er det nemt at få af, når chokoladen er størknet.

God fornøjelse!

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close