Annonce
Mennesker

Nytårsaften fejres i rødt undertøj

I december måned er alle de italienske lingeributikker pyntet med rødt undertøj. I mange år har jeg troet, at det var i anledningen af julen, at butikkerne havde fundet det røde lingeri frem, men jeg er blevet klogere.

Det røde undertøj hører nytårstraditionerne til i Italien. hvor man tror, at når man går ind i det nye år iført rødt, så bliver man rig.

Jeg tror nu, at jeg lader de røde tanga’er blive skuffen og i stedet tage en ekstra stor portion linser nytårsaften. Det skulle nemlig også bringe rigdom i det nye år.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin