Annonce
GastronomiMit italienske køkkenPrimo (mellemretter)

Pasta med champignon og squash

Pasta med champignon og squash er en hurtig og let ret til de dage, hvor det enten skal gå stærkt med madlavningen eller lysten til at stå i køkkenet måske er begrænset.

Det hurtige og det enkle er italienerne gode til. Med få råvarer formår de at lave noget specielt. Hvis du vil lidt kød ind over denne ret – så overvej tern af sprødstegt bacon. Det vil passe fint til denne ret.

Pasta med champignon og squash

Ret Grøntsager, Hovedret, Pasta
Køkken Italiensk
Keyword Hurtig mad, Let mad, Pasta, Spaghetti
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 300 g champignons
  • 2 squash (mellemstore)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl pastavand
  • dl piskefløde
  • 2 tsk timian (tørret)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien efter anvisningen på forpakningen (her 8-9 minutter) til den er "al dente" – mør med stadigvæk med bid i),

  2. Champignon skæres i skiver og hvidløget hakkes fint. Skyl squashene og skær dem ud i mindre tern.

  3. Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignoner, hvidløg og squash i ca. 5 min.

  4. Tilsæt pastavand, fløde, timian, salt og peber. Lad det simre til saucen har en god cremet konsistens.

  5. Vend spaghetti og sauce sammen. Serveres straks i dybe tallerkner med friskrevet Parmigiano Reggiano.

Buon appetito!!

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin