Annonce
Boganmeldelser

Satans sommer af Kim Faber & Janni Pedersen

I tirsdag udkom Satans sommer skrevet af Kim Faber og Janni Pedersen – en bog som jeg med store forventninger har glædet mig til. Parrets første bog Vinterland med Martin Junckersen og Signe Kristiansen i hovedrollerne hørte til blandt de bedste krimier som 2019 bød på. Det var jeg ikke ene om at mene. Vinterland er blevet solgt i omkring 65.000 eksemplarer i Danmark, ligesom bogen blev shortlistet til Bogforums debutantpris i 2019 og netop er blevet hædret med Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2020.

Forlagets beskrivelse

Politikommisær Martin Junkersen er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid.

Junckers kone, journalisten Charlotte Junckersen, er kommet med i avisens gravergruppe. En dag modtager hun et anonymt tip: Det frygtelige angreb i København for et halvt år forinden kunne være forhindret. En række lækkede e-mails afslører, at Forsvarets Efterretningstjeneste formentlig kendte til terrorplanerne, men ingen greb ind. Charlotte konfronterer sin mand, der efterforskede sagen, men han nægter noget som helst kendskab til det, da han frygter for både sit eget og for Charlottes liv.

Junckers gamle partner Signe Kristiansen er mere tilbøjelig til at gå ind i sagen, men hun har sit at se til. Hendes familieliv er ved at gå op i limningen, og hun er stadigvæk opslugt af tanken om hævn over ham, der voldtog hende. Da der tegner sig en forbindelse mellem terrorsagen og et hovedløst lig, som bliver fundet af nogle børn i Kongelunden, giver Signe fanden i det hele og kaster sig ind i jagten på sandheden for at tvinge de skyldige frem i lyset.

Satans Sommer er en fortælling om menneskeligt fordærv, og om hvor galt det kan gå, når hensynet til systemet trumfer fornuften og lukker ondskaben ind.

SATANS SOMMER er anden, fritstående del af Kim Faber & Janni Pedersens spændende serie om Martin Junckersen & Signe Kristiansen.

Anmeldelse

Satans sommer bliver uden tvivl en af sommerens mest læste bøger. Endnu engang har parret Kim Faber og Janni Pedersen skrevet en forrygende spændende krimi med politikommissær Juncker og hans gamle partner Signe Kristiansen i hovedrollerne.

På en elegant måde leverer parret nærmest et kinderæg med 3 historier i bogen, som langsomt men sikkert flettes sammen i takt med at handlingen skrider frem. Politikommissær Martin Juncker er stadigvæk i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park sættes Juncker på sagen, som også trækker tråde til hans egen fortid.

Samtidig i København bliver Junckers kone, Charlotte, der er journalist, kontaktet af en person der ligger inde med oplysninger om den terrorhandling, der et halvt år tidligere ramte København. Charlotte konfronterer sin mand, men da det ikke lykkes, kontakter hun i stedet hans gamle makker Signe.

Junckers tidligere partner Signe er mere tilbøjelig til at hjælpe journalisten, men har sine egne udfordringer at slås med. Dels er hun stadigvæk fokuseret på tanken om at få hævn over den mand, der voldtog hende og dels er hun travlt beskæftiget med at efterforske et drab, hvor der er fundet et hovedløst lig. Da der tegner sig en forbindelse mellem de to sager starter Signe en jagt på sandheden.

Satans sommer er godt skrevet og vil du underholdes så leverer bogen varen.

Om Satans Sommer

Sprog: Dansk
ISBN: 9788740057928
Forlag: Politikens Forlag
Sideantal: 416
Udgivet: 5. maj 2020

Satans sommer kan købes hos Bog & idé
Satans sommer kan købes hos tales.dk
Satans sommer kan købes hos Saxo.com

Reklame:

Bogen er et anmeldereksemplar modtaget fra forlaget

Satans sommer af Kim Faber & Janni Pedersen

Spændende og underholdende krimi

Parret Kim Faber og Janni Pedersen har nok engang begået en spændende og ikke mindst underholdende krimi. Satans sommer er godt skrevet og vil du underholdes så leverer bogen varen.

User Rating: Be the first one !
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button