Annonce
EntrepreneurshipLøst og fast om iværksætteriMomsSkat

SKAT nurser om de danske iværksættere

I uge 47 sættes der i Danmark for 6. gang fokus på vækst og iværksættere med Danmarks Vækst- og Iværksætteruge (www.uge47.dk).  Blandt de mange spændende arrangementer faldt jeg over SKAT’s tilbud til de  iværksættere.

Som en del af Uge 47-kampagnen inviterer SKAT til en række informationsmøde for iværksættere og nystartede virksomheder. Programmet giver dig en god mulighed for at komme godt fra start med din ide. SKAT fortæller om mange af de udfordringer og startproblemer, som du ofte kan møde når du starter virksomhed.

På mødet vil du kunne få svar på blandt andet:

  • om din virksomhed er en erhvervsmæssig virksomhed
  • hvad du skal registreres for over for SKAT
  • hvilke krav der er til regnskab og fakturaer
  • hvordan du skal indberette og betale moms og skat
  • hvordan du bruger hjemmesiden skat.dk og TastSelv
  • hvor og hvordan man kan få mere hjælp.

SKATs informationsmøder afholdes:

Deltagelsen er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendig. Selv om tilmeldingsfristen er overskredet på nogle af ovenstående arrangementer så prøv alligevel at kontakte SKAT.

Ud over ovenstående arrangementer tilbyder SKAT landet over en lang små kurser, hvor du kan få mere at vide om f.eks. valg af selskabsformer, hvordan du beregninger overskud, moms, ansættelse af med medarbejdere mv. Deltagelse er gratis og du får viden direkte fra munden selv. Du kan se det fulde program her.

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Close
Close