Annonce
GastronomiMad

Spaghetti med kylling, rosenkål og champignoner (One-Pot Pasta)

Spaghetti med kylling, rosenkål og champignoner er en supernem pastaret, hvor du kun skal bruge en gryde for at lave den. Det er så simpelt, at du blot koger kylling og grøntsagerne sammen med spaghettien. Ved kun lige at bruge det vand, som der skal til for at koge spaghettien, forbliver stivelsen fra pastaen i gryden, hvilket er med til at give et dejligt cremet resultat.

Spaghetti med kylling, rosenkål og champignoner (One-Pot Pasta)

Ret Hovedret
Køkken Dansk, Europæisk
Keyword Hurtigt mad, Kål, Kylling, Let mad, One-Pot Pasta, Spaghetti
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Hviletid 5 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g kyllingebryst
  • 500 g champignoner i skiver
  • 250 g rosenkål i skiver
  • 1 løg (finhakket)
  • 2 spsk flødeost
  • tsk timian (tørret)
  • tsk rosmarin (tørret)
  • 1 tsk salt
  • 5 dl vand
  • 2 tsk purløg

Sådan gør du

  1. Kom pasta, kylling, champignoner, rosenkål, flødeost, timian, rosmarin og salt i en stor gryde. Tilsæt vandet og kog det op ved høj varme. Når vandet koger så rør ofte rundt i gryden indtil pastaen er kogt færdigt og vandet næsten er fordampet. Det tager omkring 10 – 12 minutter.

    Når retten er kogt færdigt tages gryden af blusset for at stå at trække i omkring 5 minutter. Rør rundt i gryden et par gange imens.

    Serveres med lidt klippet purløg på toppen

Buon appetito!!

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin