Annonce
Mad

Tips til familiens julekonfekt

Der skal ikke forberedes så meget for at få gang i løjerne. Blot indkøb noget marcipan, nougat, chokolade, lidt frugtfarve og nødder og måske nogle udstiksforme. Så er alt og alle klar til en omgang fantasifuld julehygge med familien.

Her er et par nye opskrifter på smagfuld konfekt fra Odense Marcipan.

Julekonfekt med lakrids og Amarenabær
18 stk.

  • 150 g Odense Marcipan Lakrids
  • 9 Amarenabær (eller kirsebær)
  • 200 g lys chokolade
  • 100 g hvid chokolade eller hvid overtræk til pynt

Marcipanen skæres i 18 firkanter og et halvt kirsebær sættes på hvert stykke. Stykkerne dyppes i tempereret chokolade. Pynt til sidst med hvid chokolade eller overtræk.

Kilde: www.odense-marcipan.dk

Marcipankonfekt med frugtmarmelade
18 stk.

  • 150 g Odense Marcipan Ekstra Grov
  • 1 spsk. god marmelade – f.eks. kirsebærmarmelade og prøv at variere med andre lækre frugtmarmelader
  • 200 g mørk chokolade

Marcipanen æltes med marmelade og trilles til 18 kugler. Kuglerne dyppes i tempereret chokolade og sættes på et stykke bagepapir. Når chokoladen er størknet, dyppes de igen og trilles mellem hænderne, for at få et rustikt udseende.

Kilde: www.odense-marcipan.dk

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Close
Close