400gfriske asparges (skrællet og halveret på langs)
150grøget skinke i tern
100g smør
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at skrælle og halvere aspargeserne på langs.
Pisk æg, piskefløde, halvdelen af parmesanen, lidt salt og peber sammen i en skål.
Kom smør i en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen, og steg brødskiverne gyldne på begge sider. Hæld blandingen over brødskiverne i stegepanden og drys med lidt mere parmesan.
Læg så de halverede aspargeser og røget skinke på toppen og slut af med parmesan.
Bages i varmluftsovn ved 170 °C i 15-20 minutter, til den er fast i midten.
Tag stegepanden ud af ovnen og lad pien hvile i 10 minutter. Løft så hele pien ud på et fad med en paletkniv. Del brødpien i fire og servér den sammen med en god salat og parmesanchips!
Noter
Som tilbehør til brødpien foreslår jeg salat og parmesanchips. En opskrift på parmesanchips finder du her. En halv opskrift rækker fint som tilbehør til 4 personer.