Udskriv

Julesnitter (hindbærsnitter)

Samlet tid 1 time
Antal 10 Stykker
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 350 g mel
  • 150 g flormelis
  • 1 tsk. (stor) kanel
  • 1 æg

Glasur

  • 250 g flormelis
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 30 ml mælk

Sådan gør du

  1. Kom mel, flormelis og kanel i en skål. Bland ingredienserne sammen. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet Saml dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

  2. Dejen blev delt i 2 portioner, som begge blev rullet ud til en retangel på omkring 20 x 30 cm. Hver retangel blev delt på langs og lagt på en bageplade med bagepapir.

  3. Bages i cirka 20 minutter indtil de er gyldne ved 180 grader. Derefter tages de ud af ovnen og får lov til at køle helt ned.

  4. Glasuren røres sammen. Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad. Skær kagerne ud i passende snitter.