Start med at lave quichedejen. Kom mandel-, hørfrø-, kokos- og guarkernemel i en skål sammen med 1/2 tsk. salt og smørret. Smuldre det hele sammen og tilsæt så skyr og saml dejen med det. Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
Tænd ovnen på 200 grader (varmluftsovn 180 grader). Smør en quicheform (cirka 13 x 35 cm). Drys eventuelt formen med lidt mandelmel. Rul dejen tynd ud og kom den i formen. For quichen med bagepapir og kom herefter bønner, linser eller bagelinser i. Det holder quichen “nede” når den blindbages i 15 minutter. Fjern derefter bagepapir og indhold og lad bunden derefter køle af.
Skyl asparges og skær om nødvendigt lidt af den nederste fra. Blancher aspargeserne kort i kogende vand tilsat salt. Lad aspargeserne dryppe af og skær dem i cirka 12 cm lange stykker. Forårsløg renses og skæres i fine stykker, ligesom også laksefilet skæres i mindre stykker.
Feta, æg, mælk og lidt salt salt og peber blendes sammen Parmigiano Reggiano, krydderurter og laks røres i blandingen. Kom fyldet i quicheformen og fordel aspargesene på toppen. Bag quichen i cirka 35 minutter indtil den har fået en gylden farve. Tag den ud af ovnen. Server en salat til med årstidens grøntsager til.