Mælken lunes indtil den er lillefangervarm. Gæren opløses her. Mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej. Dejen stilles til hævning på et lunt sted indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
Del dejen i to lige store dele, som formes til kugler. der hviler et par minutter.
I mellemtiden laves fyldet (hvis man vil have det i brødet) ved at piske smør, sukker og kanel sammen til en remonce.
Rul dejen ud i et rektangel på cirka 22 x 35 cm. Fordel fyldet herpå. Siderne foldes til midten og brødene anbringes på en bageplade med folden nedad. Brødene prikkes med en gaffel jævnt over det hele og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader i 12 - 15 minutter.
Når brødene er helt afkølet kommes glasuren på. Her rørt af flormelis og rosenvand. Når glasuren er størknet skæres hvert brød ud i 12 stykker.