Start med at fjerne de yderste grove blade fra savoykålen. Del derefter savoykålen i kvarte og skær stokken fra. Skyld det og skær deefter savoykålet i fine strimler.
Pil løgene. Halver dem og skær løgene i tynde strimler. Varm derefter lidt olie i en stor gryde og sauté løgestrimlerne. Rør lidt rundt i gryden. Tilsæt derefter savoykålen og saltet. Lad savoykålen og løgene dampe lidt med låg på gryden. Tilsæt grøntsagsbouillion og lad gryden stå og simre i 10 til 15 minutter.
Sæt vand over til spätzle og kog efter anvisningen på pakken. Træk et par minutter fra. Den tid indhentes når spätzlen blandes med kålen.
I mellemtiden skæres hamburgerryggen i små tern. Når spätzlen er kogt færdigt blandes hamburgerryggen og spätzlen med savoykålen. Skru lidt ned for varmen og kom fløden ved. Krydder med sennep, salt og peber.
Kom blandingen med spätzle og savoykål i et smurt ildfast fad (cirka 20 x 30 cm). Drys med lidt groft revet Parmigiano Reggiano. Gratineres i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 25 minutter.