Skærkyllingebrystet i mundrette stykker. Steg kyllingestykkerne på en varm pande i lidt margarine. Når kyllingekødet er steget færdigt kommes det på en tallerken.
Pil og snit løget fint. Skær hvidkål og rødkål i strimler. Smelt smør i en stegepande, tilsæt løg og kålen og lad det stege under medium varme i nogle minutter. Skær gulerødderne i skiver og kom dem på panden til kålen Tilsæt lidt salt til retten.
Skær snack peber i strimler. Kom det på panden og lad det stege sammen med kål og gulerødderne i nogle minutter.
Rens grønkålet, pil bladene fra stænglerne og skær dem i mindre stykker. Kom det på stegepanden sammen med en ekstra glat smør. Steg videre i et par minutter indtil kålen er færdigstegt (Blødt men stadigvæk med lidt modstand). Tilsæt salt og peber efter egen smag.
Kom kyllingestykkerne tilbage i gryden og rør det hele sammen. Server retten med kogte ris til (Jeg brugte havreris men eksempelvis jasminris vil også gå fint til) og lidt tomatsalsa til (se nedenfor).
Tomatsalsa
Finhak tomater og løg. Tilsæt 1 spsk olivenolie og krydder med lidt salt og peber.