Tænd ovnen og sæt temperaturen til 200 grader (normalovn). Pil skalotte- og hvidløg og finhak begge. Varm olivenolien op på en stor pande. Steg skalotte- og hvidløg i nogle minutter ved middelvarme. Tilsæt det hakkede kød og lad det stege med i 5 minutter.
Squash skylles og skæres i tynde skiver og kommes sammen med tomatpassata og de tørrede italienske krydderurter på panden til det hakkede kød. Tilsæt salt og peber og lad det koge med i 15 minutter. Imens bringes en stor gryde med vand i kog. Når vandet koger, blancheres kålbladene nogle minutter indtil bladene bliver smidige.
Et stort lasagnefadt smørres med margarine. Lasagnen samles ved skiftevis at ligge et lag med kålblade og kødsovs. Slut med et lag kødsovs på toppen. Drys gavmildt med revet mozzarella hen over lasagnen. Bag den derefter i den forvarmede ovn i 35-45 minutter indtil lasagnen har fået en flot gyldenbrun farve på toppen. Bliver den for hurtig mørk, så kom et stykke stanniol hen over lasagnen. Lad lasagnen hvile et par minutter inden den serveres.