Annonce
EntrepreneurshipLøst og fast om iværksætteri

Er du klar? Lovpligtig digital postkasse til alle virksomheder

Er du klar? Inden 1. november 2013 skal alle med et CVR-nummer have oprettet en digital postkasse til sikker post fra det offentlige. Postkassen er gratis og kan oprettes på Virk.dk/postkasse. I postkassen vil du fremover modtage meddelelser fra det offentlige om fx sygedagpenge, straffeattester, indkaldelse til bilsyn og rykkere for årsregnskaber.

Den digitale postkasse er et led i det offentliges forsøg på at effektivisere kommunikation mellem det offentlige og virksomheder. Det er helt afgørende, at du får oprettet din digitale postkasse inden 1. november, så du ikke går glip af vigtig post fra det offentlige.

Du kan allerede nu oprette en digital postkasse på Virk.dk/postkasse.

I den digitale postkasse du. selv vælge, hvordan posten skal håndteres – og hvem der skal have adgang til hvilken post. De kan også angive en e-mailadresse eller et mobilnummer og få besked, når der er ny post i postkassen.

Du  skal bruge en NemID medarbejdersignatur, når I opretter jeres postkasse. Den kan du bestille via Virk.dk/postkasse. Opret postkassen i god tid inden 1. november 2013, hvor postkassen bliver lovpligtig.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin