Annonce
ItalienItaliensk VinMennesker

Gianna Nannini: Fra rock til vin

Fra rock til vin. Gianna Nannini kommer vidt omkring i sin karriere. Efter at dronningen af italienske rock tidligere på året var dybt i engageret i at få valgt den italienske politiker Bersani til præsidientembedet, har Gianna Nannini nu igen lagt navn til en vin.

I september måned præsenterede hun sin egen vin Inno i Eataly i Torino. Det en en vin lavet på sangiovese fra Chianti .Allerede i 2010 lavede Gianni Nannini, med hjælp fra Renzo Cotarella, de 3 vine ”Chiostro di Venere”, ”Rosso di Clausura” og ”Baccano”, som alle er navngivet efter nogen af hendes største musikalske hits.  Hendes nye vin Inno er lavet dels som en hyldest til Italien og dels fortæller vinen samtidig også hendes egen historie. I ordet Inno er der f.eks. et 3. ”n” – inNno – som er skrevet med hendes bedstefars håndskrift. For Gianna Nannini en måde at huske, hvor kun kommer fra.

Vinen vil blive anmeldt ved en senere lejlighed. Så må vi se om talentet indenfor vin svarer til hendes musikalske talent. Da vil det blive en stor oplevelse.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: