Annonce
GastronomiMad

Har du prinsessen – så har Sakskøbing ærterne!

En kæmpe ærtefest skal sætte danske ærter og Sakskøbing på landkortet . Den 4. juli vil hele dagen stå i ærternes tegn – og det er udelukkende 1 ton friske nyhøstede ærter fra Lolland og Falster, som er dagens grønne hovedperson, når Sakskøbing inviterer til fest.

Det er (naturligvis?) Claus Meyer som luftede ideen om et arrangement, som skal løfte interessen for de danske ærter. På trods af at ærter dyrkes over stort set hele jorden, hører den danske ært til blandt verdens bedste.

Der er lagt op til en folkefest, som starter klokken 9.00 og slutter efter klokken 21. På programmet står blandt andet musik ved John Railton, kræmmermarked og fællesspisning i Søndergade for cirka 500 personer. Her kan man medbringe en ærte-ret baseret på gratis ærter fra Ardo – og deltage i spisning for kun 60 kroner for to personer. Menuen, som bliver kreeret af Rene Trane fra Hotel Sakskjøbing, byder på mælkeærter og rabarbertrifli.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin