Annonce
Vin

Italien Information Service og monopolpriser på Gambero Rosso

Mens vinguiden Gambero Rosso har travlt med at offentliggøre navnene på de bedste vine i 2012 udgaven, sender Italien Information Service A/S (IIS), som er den officielle importør af Gambero Rosso i Danmark, et tilbud ud på den engelske udgave af 2011 vinguiden.

Italien Information Service A/S sælger nu vinguiden med rabat for 250 kr. inkl. moms. Oven i denne pris kommer så forsendelse på 46 kr., således at et eksemplar af den engelske udgave koster i alt 296 kr.

Prissætningen fra Italien Information Service A/S er et udtryk for et monopols grimme ansigt. Det er mig en gåde at vi i Danmark skal betale næsten 300,00 kr. for at få leveret et eksemplar af vinguiden, når man eksempelvis via den engelske udgave af Amazon kan købe den samme bog inkl. levering for 19,5 £ – svarende til ca. 165 kr.

Gambero Rosso 2011 kan du købe hos ib@iis.dk for 296 kr. eller hos Amazon for ca. 165 kr.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin