Annonce
Henrik's U-turn

Jeg er stadigvæk i live

Det er nu knap en uge siden at jeg er blevet udskrevet efter min operation. Som omtalt i nævnt i mit blogindlæg “Frygten for kirugen” var jeg ikke helt tryg ved min operation. Som så ofte blev min bekymring gjort til skamme. I dag fristes jeg næsten til at sige – piece of cake. Hele forløbet omkring operationen var en stor positiv oplevelse. Alle involverede gav sig god tid  at informere under hele processen. Hospitalet var opmærksomme på min søvnapnø og indkaldt ekstrapersonale til at holde øje med mig natten efter operationen (prikke til mig).

Nu er en næseoperation jo ikke bare en næseoperation, og alligevel er jeg mest overrasket over hvor forskellige behandlingsforløb, der kan være mellem 2 forskellige lande.  I Danmark har jeg hørt om folk, der har gennemgået den samme operation blive udskrevet allerede dagen efter og så henvist til efterfølgende kontrol hos egen læge/specialist. Hospitalet havde afsat 4 dage – blev til 5 dage – med løbende opfølgning hos en speciallæge i den kommende måned.  Nogle flere ressourcer end i det danske hospitalssystem.

Det er omfanget af opfølgning på operationen, som er kommet bag på mig. Jeg havde slet ikke forestillet mig at skulle bruge så megen tid på efterfølgende kontrol. Min forestilling om at komme videre og ud i overhalingsbanen fik et skud for boven.

 

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin