Annonce
EntrepreneurshipLøst og fast om iværksætteri

Kvickly byder på gratis husly i Ry Iværksætterhus

Ud fra devisen om, at Apple startede i en garage og Danfoss startede i et hønsehus, tilbyder Kvickly Ry gratis lokaler til iværksættere i et tidligere snedkeri i byen. Et spændende tilbud og et godt eksempel på hvordan en virksomhed som Kvickly kan engagere sig i nærmiljøet og dermed bidrage til lokal vækst.

For de fleste iværksættere kan huslejen være en stor barriere for at starte virksomhed. Specielt hvis der skal være plads til både produktion og lager. Kvickly Ry tilbyder huslejefritagelse i ca. 2 år, og giver dig dermed en god mulighed for opstarte en bæredygtig virksomhed.

Der er i princippet ingen begrænsninger på, hvem der kan få gratis lokaler i iværksætterhuset. Forud for indflytning skal iværksætterne præsentere deres ide samt ønsker og behov mht. areal mv. På baggrund heraf holdes et møde, hvor man drøfter projektet samt vilkårene. Når man er blevet enige om rammerne mv., kan iværksætteren straks flytte ind i iværksætterhuset.

Meningen er, at iværksætterne selv skal yde en indsat mht. at indrette det forhenværende snedkerværksted efter behov – dvs. rengøre, male mv. Kvickly stiller i begrænset omfang nødvendige indretningsmaterialer til disposition for iværksættere. Strøm- og andet forbrug afregnes af iværksætterne efter forbrug og de sørger også selv for nødvendig opvarmning.

Interesserede kan kontakte bestyrelsesformand for Kvickly Ry Leif Bergmann på tlf. 21602241 for nærmere oplysninger.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: