Annonce
Gastronomi

Lad Frankrig komme til dig

Er du til franske specialiteter som vine, oste, østers eller hvad med guadeloupeansk rom? På ”Fransk Affære 2013” kan du møde omkring 30 udstillere, som vil give dig en smagsprøve på det bedste af Frankrig.

Glæd dig til lavendelduft og en stemning, hvor du næsten kan høre cikadernes sang for hele messen emmer af Frankrig. Du vil få lejlighed til at smage på øl fra mikrobryggeriet Mont Blanc, champagne og østers, dejlige oste og friskbagt brød. Som noget helt enestående kan du også følge danske kokke lave mad på Bocuse d’Or standen.

”Fransk Affære 2013” er en unik messe, der sætter franske firmaer i Danmark og virksomheder med franske produkter i højsædet. Du har her en enestående mulighed for at opleve franske produkter, gastronomi og know-how under ét og samme tag. Bliver du fristet, har du også mulighed for at købe varer med hjem.

Det sker alt sammen på Docken, i de originale og enestående haller med udsigt over Øresund, fra den 31. oktober til den 3. november.

I 2012 besøgte næsten 11.000 mennesker messen. Kommer du forbi i år? Hvis ja, kan du læse mere om messen på www.franskaffaere.dk, hvor du blandt andet finder program, udstillerliste og åbningstider.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: