Annonce
ItalienMennesker

Laura Pausini: The Greatest Hits World Tour

Der er ingen tvivl om at Laura Pausini og Milano har et tæt forhold til hinanden.  Om det er San Siro eller Forum i Assago (Milano), så trækker hun fulde huse (5 udsolgte koncerter).  En koncert med Laura Pausini er meget andet end skrigende teenagepiger. Det er en folkefest for hele familien.

Siden Laura Pausini for 20 år siden udgav sit første album, har det været noget af en rejse hun har været på både musikalsk og menneskeligt. Laura Pausini udstråler nu en modenhed og en selvtillid, der gør stort indtryk på selv dem, der ikke kan lide hendes repertoire. Laura Pausini synger vidunderligt, og kan kunsten at underholde sit publikum.

På mange måder går Laura Pausini mod strømmen i sin optræden, der er en blanding af snak, sang og dans. Laura taler meget på scenen. Hun fortæller vittigheder og taler om sig selv og om de mennesker, hun holder af.  Hun deler sin glæde ved at være blevet mor med publikum. Koncerten startede da også med fnisen optaget fra hendes datter Paola. Derefter fortalte hun om sin mor, der er altid med hende bag scenen, om bedstemorens død og sin søsters bryllup.

Laura Pausini virker ikke kunstig i sin optræden; hun er ironisk og oprigtig når hun deler ud af sig selv.  Laura Pausini kan sige ting, som de fleste af hendes kolleger aldrig nogensinde ville kunne eller turde sige: ”I de sidste 15 år har jeg brugt en masse tid i Milano. Jeg har mødt mange forskellige mennesker. Nogle (få) gode, mest lort”.

Det er ikke uden grund, at hendes turne hedder ”The Greatest Hits World Tour” for denne aften i Assago Forum bød på hele 25 sange, som alle har opnået stor succes verden over. Der var tale om et mix af sange fra de sidste 20 år – dog med en hovedvægt på hit fra de seneste år.  

Flere sange var blevet omarrangeret til lejligheden: Eksempelvis “Surrender”, en sang, der fik en stor succes i USA i en dance version, blev nu fremført uden for mange dikkedarer. En anden sang fik et irsk præg og der var et latinsk arrangement, hvor Laura Pausini sang men hun dansede salsa.

Ingen tvivl om at Milano elsker Laura Pausini og ingen tvivl om at Laura Pausini føler sig på hjemmebane i Milano. En fantastisk aften. En fantastisk sangerinde, et fantastisk publikum hvor alle uanset køn og alder skrålede med på tekster i en stemning så entusiastisk at Forum i København mest af alt minder om forsamlingshuset i Sorringe.

I det nye år drager Laura Pausini ud for at erobre verden med sin ”The Greatest Hits World Tour”.  Næste gang hun inviterer til fest i Milano – så bliver det ikke uden mig!

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: