Italien

Pas på med at komme til skade på de italienske strande

Du skal passe på med at komme alvorligt til skade når du besøger de italienske strande. Den italienske ligegyldighed kan være så skræmmende, at selv de italienske politikere og pressen må råbe vagt i gevær.

Senest har der været to dødsfald på italienske strande, hvor de omkring værende blot fortsatte med at solbade og lege, som om intet var sket. På stranden i Formia døde en 78-årig russisk dame i vandet af formentlig hjertestop. To badegæster forsøgte forgæves genoplivning, mens alle andre på stranden ignorerede hændelsen og fortsatte med at solbade og lege.

Samtidig skete en anden ulykke stranden Vibo Valentia. Her druknede en 19-årig marokkaner. Her blev der lagt et hvidt badehåndklæde over hans krop og så fortsatte livet eller sin gang på stranden, som om intet var sket. Chokeret redningspersonale måtte bede de italienske badegæster om at udvise lidt respekt for den døde.

Jeg håber, at badegæsterne har en dårlig smag i munden – om end ikke når de kommer hjem og får oplevelsen på afstand. Vil vi ikke alle have et ønske om at nogen træder hjælpende til, hvis vi kommer ud for en ulykke?

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: