Annonce
HenrikHenriks blog

SF: En moderne udgave af Kejserens nye klæder

Husker du H. C. Andersens eventyr om Kejserens nye klæder? I eventyret hører vi om en kejser, som bliver forledet til at tro, at han går rundt i klæder lavet af de smukkeste stoffer, mens han i virkeligheden bare går rundt i undertøj. Det er et eventyr om bedrag og afsløring.

Salget af DONG-aktierne har med al tydelighed vist det bedrag som Holger K. Nielsen og Anette Vilhelmsen har udsat medlemmerne af SF og ikke mindst partiets vælgere for. Hele efteråret har de blæst til kamp mod skattesnyd

Senest gik det ud over TDC, som fik en tur i den daværende skatteminister Holger K. Nielsens mediemølle, fordi investorkredsen via et selskab i Luxembourg førte udbytter skattefrit til selskaber i skattelys lande. Præcis samme setup bruger Goldman Sachs 6 måneder senere – men så er det pludselig en god aftale.

Jeg forstår det ikke?? TDC – skattesnyd! – Goldman Sachs en god aftale??

Der er ikke noget værre for en politiker – eller et parti – end at miste sin troværdighed. Jeg er bange for at næste gang SF for åben skærm slår på tromme for deres overbevisning, så vil jeg trække overbærende på smilebåndet, og tænke på hvad det mon denne gang vil koste at købe SF’s stemme – for troværdigheden har SF jo solgt.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: