Annonce
Latest NewsMad

Skagen Kvalitetsfødevaremesse forbereder sig til 2012

I disse dage har de lokale nordjyske fødevareproducenter mulighed for at sikre
sig en stand på dette års kvalitetsfødevaremesse.

Messen afholdes først til  august, men da der er rift om pladserne har arrangørerne som noget nyt valgt at åbne op for tilmeldinger allerede nu. Man forventer dermed at kunne markedsføre
messen og de mange udstillere bedre overfor sommerens gæster i Skagen.

På messen kan man møde fødevareproducenter fra hele Nordjylland, høre historien om produkterne og smage på alle herlighederne.

”Vi er i fuld gang med planlægningen og arbejder på nogle forskellige nye tiltag, som skal skabe mere involvering af gæsterne og interaktivitet mellem udstillere og gæster. Som noget nyt i år vil der være aktiviteter for børn, som omhandler mad og gode råvarer”, udtaler projektkoordinator Lise D. Hvid.

Det overordnede formål med Kvalitetsfødevaremessen er at skabe kontakt mellem producent, kunde og forbruger og derigennem sætte fokus på de mange producenter af kvalitetsfødevarer, der eksisterer rundt omkring i det nordjyske landskab.

Messen vil blive afholdt i Den Gamle Auktionshal på Skagen Havn den 24. & 25. august 2012

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin