Annonce
Vin

Snapseguiden til iPhone

Mangler du inspiration til julefrokosten? Eller til at finde den perfekte snaps til netop din yndlingsret? Så er Aalborg Akvavits nye iPhone-applikation svaret. Snapseguiden gør det muligt at matche flere snapsevarianter med traditionelle danske frokostretter.

I år lancerer Aalborg Akvavit en iPhone-applikation, der giver danskerne mulighed for let og hurtigt at finde den ret, der passer til yndlingssnapsen, eller den snaps, der passer til frokosten.

Snapseguiden kan hjælpe med at finde den helt perfekte kombination af traditionel dansk mad og de mange forskellige snapse, som alle byder på forskellige smagsoplevelser og derfor passer de til forskellige retter.

Ved at vælge den rette snaps til frokostretten kan man få en bedre smagsoplevelse af både maden og snapsen – på samme måde som man kender det fra vinens verden, hvor de fleste ved, at forskellige vine og druer passer til forskellige typer af mad.

Snapseguiden giver en detaljeret beskrivelse af otte forskellige snapsevarianter, bl.a. Aalborg Nordguld Aquavit, Aalborg Dild Akvavit og Aalborg Jubilæums Akvavit, med henblik på alkoholstyrke, smagsstyrke, krydderoplevelse og anbefalet servering, og samtidig har brugerne mulighed for at kombinere snapsene med forskellige danske frokostretter.

Som en ekstra bonus byder Aalborg Akvavit op til sang med tekster på 14 forskellige snapseviser til at sætte gang i selskabet.

Snapseguiden kan downloades fra iTunes til iPhone og iPod Touch fra og med den 7. december.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin