Annonce
GastronomiMad

Tag på madeventyr i Skagen

Skagen er om noget blevet synonymt med Gastronomi i øjenhøjde.  Skagen har i de seneste år markeret sig som en af Danmarks store gastronomibyer. I oktober måned kan alle med en indre madnørd deltage på kokkeskole med Skagens professionelle kokke. Her lærer du at fremtrylle retter af friske råvarer og introduceres til helt nye sider af Skagen.

Hvad er smagen af Skagen – og kan man i det hele taget tale om, at Skagen smager af noget? Det bliver der rig lejlighed til at undersøge, når kokkeskolen slår dørene op i oktober måned. Initiativtagerne bag er Gastronomy Skagen, som er et kreativt netværk af fødevareproducenter og restauranter i Skagen heriblandt navne som: Slagter Munch, Restaurant Pakhuset, Brøndums Hotel, Restaurant Kokkenes, Restaurant De2Have, Restaurant Hyttefadet, Restaurant Holger Drachmann og Jakob’s Café.

Kokkeskolen præsenterer et forrygende program, der både udfordrer og inspirerer på samme tid. Målgruppen er alle med en indre madnørd, der gerne vil lære at  fremtrylle gastronomiske retter af friske råvarer. Undervisningen varetages af professionelle kokke fra de ovennævnte steder, og opskrifterne fås med hjem, så du selv kan invitere familie og venner på en festmiddag.

Udover kokkeundervisningen kommer du også med om bag kulisserne og oplever helt nye facetter af Skagen: Hør fortællinger om friske fisk og fiskeri hos fiskehandleren, besøg Slagter Munchs Skinkehus med den berømte Skagen Skinke, gå på opdagelse i Skagens natur med en naturvejleder og find urter og bær til en bjesk.

Sidste års deltagerne  i kokkeskolen var begejstrede: Her var der gastronomi i øjenhøjde, inspirerende undervisning og hyggeligt samvær. Husk Mad handler om livsglæde, sanselighed og gode oplevelser. Og det er netop dét, som de gastronomiske kokkeskoler i Skagen ønsker at formidle.

Kokkeskolerne finder sted den 7.-9. oktober samt den 21.-23. oktober.

Læs mere om tilmelding og program her: http://skagen.dk/events/kokkeskole/

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin