Annonce
ItalienMennesker

Til julemarked i Piemonte

Hver by sit julemarked – ja sådan fristes jeg næsten til at beskrive julen i Piemonte. Der afholdes knap 50 større eller mindre julemarkeder fordelt ud over hele Piemonte.

Det julemarked som jeg havde set mest frem til var genoplivningen af julemarkedet i Alba. Desværre blev det heller ikke til noget i år.

Alligevel kan det anbefales at besøge Alba i julemåneden. De er skøre de ”romere” – og skøre med julelys er de i hvertefald. Både gågaden og juletræet i Alba er et besøg værd når mørket falder på.

Hvis du vil opleve et rigtigt traditionelt italiensk julemarked så tag turen til Govone, hvor byens slotspark danner rammen om julemarkedets mere end 50 små træhuse.  Her kan du virkelig både mærke og dufte julestemningen.

Er du til varm chokolade, gløgg, slik, tusindvis af lys, gaver, jul og meget  mere mere så er Govone stedet, hvis du skal i julestemning.

Julemarkedet har åbent alle weekender frem til den 21/22 december fra kl. 10.00 til 19.00.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin