Annonce
Mad

Vil du med på æblerov?

Der er intet som danske æbler og allerbedst er efter min opfattelse de gamle danske sorter. I denne uge er de første danske æbler kommet på markedet i Coop’s butikker landet over.

I første omgang drejer det sig om Discovery, som er et sødt, let aromatisk æble. Til september kommer bl.a. Gråsten, i oktober Elstar og Ingrid Marie. Og i november kommer Cox Orange. Det er disse 5 æbler, der er mine og ikke mindst danskernes favoritter.

De danske forbrugere er villige til at betale lidt ekstra for den gode smagsoplevelse. Coop har i samarbejde med Claus Meyer de sidste 2 år solgt en bakke med forskellige sorter fra Lillø i Smålandsfarvandet med stor succes. Sidste år måtte Coop melde alt udsolgt og konstatere at salget var steget med 15 procent i forhold til året før.

Der er ingen tvivl om, at der er gode fremtidsmuligheder for dansk frugt, hvis man satser på innovation og kvalitet. Mine planer for weekenden – udover Copenhagen Cooking – er at gå på æblerov i Coop.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin