Forvarm ovnen til 165 grader. Beklæd en bageform på cirka 20 x 30 cm med bagepapir
Smelt chokoladechips og smør i en stor gryde ved svag varme under omrøring. Tag gryden af varmen og pisk derefter brun farin og sukker i. Lad det køle en smule af inden æggene piskes i et ad gangen sammen med vaniljeekstrakten.
Bland hvedemel og salt sammen, sigt det i dejen og rør godt rundt. Tilsæt tilsidst mintchips. Rør dejen godt sammen.
Fordel dejen i den klargjorte bageform. Bages indtil en tandstik indsat i midten kommer ud næsten ren. Det tager, alt efter ovn, cirka 40 - 45 minutter. Lad Brownien afkøle på en rist, og skær den derefter i firkanter på cirka 5x5 cm. Drys eventuelt lidt flormelis på toppen inden brownien serveres.
Noter
Holdbarhed:MintBrownies kan holde sig friske og fugtige i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge. Du kan også fryse friskbagte brownies og lade dem tø op ved stuetemperatur eller evt. varme dem kort op i ovnen.