Kom mel og de malede mandler i en røreskål. Bland kanel med svinefedtet. Sørg for at arbejde kanelet godt ind i svinefedtet.
Rør mel og mandler sammen med svinefedtet med køkkenmaskinen. Tilsæt flormelis og den revret skal fra en citron. Ælt indtil du får en ensartet dej. (Dejen bliver ret smuldrende, men sådan skal den være.).
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir så dejens tykkelse er 1 cm.
Brug en kageudstikker til at stikkedejen ud i cirkler med en diameter på cirka 5 cm.
Kom kagerne over på bageplade beklædt med bagepair. Brug en paletkniv til at flytte kagerne med, da dejen ret let smuldre i dine hænder.
Bag kagerne i 14 minutter, indtil du kan se, at kanterne begynder at blive gyldenbrune. Lad derefter kagerne køle lidt af på bagepladen, indtil du flytter dem over på en bagerist. Flytter du kagerne mens de stadigvæk er varme, vil de sandsynligvis smuldre,
Server kagerne ved stuetemperatur, drysset med et godt lag flormelis