Bland saltet med melet. Skær derefter smørret i mindre tern, og smuldre det i melet. Tilsæt ægget og saml dejen.
Rul dejen ud eller tryk den ud i en smurt tærteform (diameter 27 cm). Stil dejen tildækket i køleskabet i minimum 30 minutter.
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen ved 180 grader (normalovn) i 15 minutter.
Tærtefyld
Skyl savoykålen og finsnit det derefter. Kom savoykålen i kogende vand tilsat lidt salt. Kog savoykålen under låg i godt 1 min. Lad derefter kålen dryppe godt af i en sigte. Fordel derefter savoykålen over tærtebunden.
Skær derefter bacon i små tern og steg det kort, og drys det derefter over savoykålen.
Pisk fløden sammen med revet ost, æg og krydderier og hæld over det over tærten.
Bages i den forvarmede ovn på miderste rille ved 180°C (over-/undervarme) i ca. 45 minutter.