Skær sværerne ud i passende strimler med en bredde på cirka 1 cm og en længde på cirka 10 cm.
Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger kommer du de rå flæskesvær i gryden, og lader dem koge i 15 minutter.
Efter endt kogetid tages flæskesværene op af gryden med en hulske.
Tør flæskesværene grundigt i et viskestykke. Jo mindre vand du får med ned i din airfryer, jo mere sprøde bliver dine flæskesvær.
Kom de rå flæskesvære i Airfryeren. Drys lidt groft salt over dem. Sæt temperaturen til 200 grader. Regn med at de skal have 30-35 minutter, alt efter hvor sprøde du vil have dine flæskesvær. Har du et stænklåg til din Airfryer så brug eventuelt dette for at undgå, at fedtet fra sværene ikke fedter varmelegemet til.
Efter 20 minutter rystes kurven med flæskesvær.
Efter 35 minutter var flæskesværene pænt gyldne, sprøde og puffede.
Lad flæskesværene dryppe af på køkkenrulle. Giv dem lidt mere salt, hvis du synes de mangler.