Kom alle ingredienserne til BBQ-marinaden i en gryde.
Bring gryden i kog med høj varme. Når det koger skrues der ned for varmen så marinaden kun simre. Lad det simre indtil det begynder at tykne efter 20-30 minutter. Sluk for varmen og stil marinaden til side for køle ned i 30 minutter.
Kød
Læg lammeribs i et stort fad beklædt med aluminiumsfolie. Pensl lammeribs med halvdelen af BBQ-marinaden. Kom aluminiumsfolie over, og sæt dem på køl natten over.
Næste dag forvarmes din grill til 120 grader. Kom dine lammeribs på grillen og grill dem i cirka 3 timer indtil de er blevet møre og har fået en flot brun farve. Pensl dem fra tid til anden med den resterende BBQ-marinade.
Når lammeribsene er færdige tages de af grillen og hviler på et spækbræt i 10 minutter under aluminiumsfolie.
Skær mellem benene for at adskille ribbenene før de serveres.