Bring en stor gryde vand i kog og kog pastaen efter anvisning på emballagen. Når pastaen er færdigkogt hældes kogevandet fra.
Mens pastaen koger, opvarmes olivenolien i en stor gryde over medium varme. Steg løg, hvidløg og gulerødder indtil løgene er bløde og begynder at brune – cirka 5 minutter. Tilsæt rødvinen og sørg for at skrabe noget af det, som har sat sig fast i bunden af gryden løst.
Tilsæt de hakkede tomater. Kom derefter spidskommen, salt og peber i. Har du lidt pulled pork rub tilbage så tilsæt lidt af det (jeg brugte 1 spsk). Derefter kommer du pulled pork i gryden. Rør godt rundt. Lad det småkoge i 5 – 10 minutter indtil saucen er gennemvarm.
Bland nu den kogte penne rigate i tomatsaucen. Rør godt rundt og kom det hele over i serveringsskål. Drys med hakket persille og høvlet Parmigiano Reggiano.