Halvér squashene på langs, og skær auberginerne i ottendedele på langs. Drys kødet med 1 nips salt og peber hver, og dryp lidt olivenolie over.
Skær tomaterne i kvarte. Fjern stilken og den bløde indre del sammen med kernerne.
Skær den grønne top af forårsløgene, og læg derefter halvdelen af bundtet til side til senere. Skær peberfrugten i kvarte, og fjern kernerne og den hvide hinde.
Kom squash, auberginer, peberfrugter, tomater og forårsløg i et stort ovnfast fad, og sæt det i en kold ovn. Indstil temperaturen til 160 grader varmluft. Tag tomaterne ud efter 15 minutter, peberfrugterne og forårsløgene efter 30 minutter, og lad auberginerne og squash stege videre i yderligere 30 minutter.
Fjern skindet fra tomaterne og peberfrugterne, mens de stadig er varme.
Skrab kødet ud af squashene og auberginerne med en teske. Kom det i en skål, og mos det med en gaffel.
Skær tomaterne, peberfrugterne og de resterende rå forårsløg i fine strimler. Hak korianderbladene groft. Tilsæt det hele til squashene og auberginerne i skålen, og vend det sammen. Krydr med salt og peber, dryp med resten af olivenolien, og vend det godt sammen igen.
Stil grøntsags-rilletten i køleskabet i 4 timer. Tag den ud 30 minutter før servering.