Opvarm olivenolien i en stor stegepande ved middelhøj varme. Når olien er varm, tilsættes løget og svits indtil det er gennemsigtigt, cirka 4 minutter.
Tilsæt hvidløg og ris og svits yderligere 2-3 minutter, mens du rører ofte. Rør det hakkede kød i, tilsæt lidt salt og derefter tomatpuréen. Rør dette godt sammen og lad det stege videre et minut.
Tilsæt salvie og rødvin. Rør konstant, indtil vinen er næsten kogt videre. Tilsæt derefter 2 dl oksekødsbouillon. Rør dette i ca. 30 sekunder, sænk derefter varmen til mellemhøj og lad det koge videre under omrøring af og til.
Når oksekødsbouillonen for det meste er kogt væk, tilsæt endnu 2 dl bouillon og rør det i 30 sekunder, lad det derefter koge ned igen, rør af og til. Gentag denne proces, indtil risene er møre. Du skal forvente at bruge al oksekødsbouillonen.
Når risene er færdige (typisk skal risene have 18-20 minutter) tages panden af varmen og smørret røres i sammen med lidt revet Parmigiano Reggiano.
Lad risottoen hvile i 3-4 minutter inden den serveres.