Skræl mangofrugterne. Skær derefter frugtkødet af på hver side af den flade sten. Skær alt frugtkødet i små terninger.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kom kokosmel eller kokosflager i en lille bradepande og sæt den i ovnen i cirka 5 minutter. Rør rundt i kokossen hvert anden minut indtil den får en let gylden farve. Pas på - pludseligt går det stærkt. Tag kokossen ud af ovnen og lad det køle helt af.
Kom flødeosten i en stor skål og pisk den indtil den får en blød og cremet konsistent. Tilsæt kokosmælk og pisk indtil det er integreret med flødeosten. Tilsæt piskefløden langsomt mens du stadigvæk pisker i ostecremen indtil den begynder at danne bløde toppe. Tilsæt derefter rommen og rør den godt i (Er du ikke til rom - kan den naturligvis udelades).
I et fad på cirka 20 x 30 cm kommes først et lille lag creme på bunden. Oven på dette lægges et lag fuldkornkiks. Dæk kiksene med et tyndt lag creme. Oven på dette kommer så et lag mango. Dette gentages så 2 gange indtil der er 3 lag med kiks. Afslut med creme og den ristet kokos. Kom den sidste del af mangofrugterne på.
Stil kagen i køleskabet i mindst 2 timer inden servering.
Noter
Næste gang jeg laver denne kage vil jeg overveje i stedet for at komme kokossen på toppen så i stedet blande den ind i cremen.