For at koge pasta bringes en stor gryde med vand i kog. Kom godt med salt i vandet.
I mellemtiden opvarmes olien i en stor stegepande. Tilsæt butternut squash og krydder med salt, spidskommen og chilliflager. Steg i 6 til 8 minutter indtil butternut squashen begynder at tage lidt farve, Rør rundt i panden så butternut squashen bliver stegt på alle sider.
Varm ovnen op til 200 grader, Kom pastaen i det kogende vand, og lad det koge uden låg indtil pastaen er næsten "al dente". Det er cirkal 3 til 4 minutter mindre kogetid end den tid, der er angivet på pastaens emballage. Gem 2½ dl af pastaens kogevand til senere. Hvis pastaen er færdig før butternut squashen så rør et par dråber olivenolie i, så pastaen ikke klæber sammen.
Tilsæt bouillonen til butternut squashen. Lad det simre i 10- 12 minutter indtil butternut squashen er blød. Sluk for varmen og knus med en træske eller kartoffelmoser cirka halvdelen af butternut squash og lad de øvrige være i tern fortsat. Kom nu butternut squash i et ovnfast fad.
Tilsæt nu den kogte pasta til butternut squashen sammen med 2½ dl pastavand og 50 g revet Parmigiano Reggiano, rør godt rundt for at blande det hele sammen. Rør spinaten i lidt ad gangen, indtil den falder lidt sammen.
Kom resten af den revne Parmigiano Reggiano på toppen sammen med mozzarella og de hakkede peberchilli. Sæt fadet i ovnen og giv det 12 til 15 minutter indtil osten begynder at tage farve, Tilsidst dryppes lidt olivenolie på sammen med et drys hakket persille.
Noter
Hvis du har en stor stegepande, som kan klare at komme i ovnen kan den bruges fremfor et ovnfast fad,