Start med at rense kantarellerne. Skær det nederste af stokken væk og derefter børster man. Brug evt. en lidt stiv bagepensel. At skylle kantareller i vand er en dårlig ide. De suger vand til sig som en badesvamp og når du steger kantarellerne smider de vandet igen - med det resultat at de bliver bløde og sjaskede.
Sæt risene over og kog dem efter anvisningen på pakken. Vilde ris skal typisk koge 20 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader. Mens ovnen varmer op lægges torskefileterne i et smurt ildfast fad. Kom lidt salt, peber og lidt citronsaft over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud over fisken. Bag torsken i 10 minutter.
Svits kantarellerne i smør på en varm pande. Giv dem lidt salt og peber. Husk at kantarellerne gerne må have lidt bid i!
Hak et løg og svits det let i smør i en gryde. Hæld hvidvin på og kog det ind til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.
Server de vilde ris med fisken, de smørstegte kantareller og, smørsaucen