Skær fiskene ud i pinde og vend dem først i mel tilsat salt og peber.
Derefter vendes fisken i sammenpisket æg og mælk og til sidst i revet Parmigiano Reggiano.
Læg fisken på en bageplade med bagepapir og bag fiskepindende i ovnen på grillfunktionen i 5- 10 minutter (afhængig af størrelsen). Fisken skal have en pæn gylden farve.
Citronaioli
Bland æg, hvidløg, citronskal, salt, peber, sennep og et par dråber vand sammen i en køkkenblender eller med en stavblender. Olien tilsættes herefter forsigtigt, til aiolien har en tyk og cremet konsistens a la mayonnaise. Tilsæt et par dråber Tabasco til sidst.
Dampede grøntsager
Bring vand tilsat en knivspids salt i kog og kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og halver kartoflerne.
Bring lidt vand og smør i kog i en gryde og lad grøntsagerne dampe under låg i cirka 5 minutter. Smag til med lidt salt.
Server fiskepindende på en tallerken og anret de dampede grøntsager, kartofler og citronaiolien, som toppes med lidt frisk purløg og eventuelt revet citronskal.