Start med at tænde din ovn og sæt temperaturen på175 grader.
Kom pancetta på en stegepande og lad det brune i sit eget fedt. Når pancettaen er ved at være færdig tilsættes løg og det hele steges et par minutter ved lav varme.
I mellemtiden kommes alle de tørre ingredienser i en skål og i en anden skål kommes alle de våde ingredienser, herunder margarinen, som smeltes på panden med pancetta.
Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske. Dejen skal være ensartet og glat.
Kom dejen i muffinsforme. Fyld op til ¾ af formen. Drys med friskrevet Parmigiano Reggiano.
Bag i en forvarmet ovn ved 210 grader i 15-20 minutter.
Når de er færdige, tages de ud af formen og køles af på en rist.
Noter
Holdbarheden på disse muffins er begrænset til et par dage. Hvis der er der nogen tilbage dagen derpå så giv dem gerne et par minutter i en varm ovn.