Pil løgene og skær dem i små tern. Skræl majroe, kartofler og guleroden og skær dem i små stykker. Varm olie i en gryde. Karamelliser sukkeret let i olien. Tilsæt løgene og la dem kort stege med. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager og sauter.
Tilsæt bouillonen. Læg låg på gryden og lad det simre i 25 minutter. Derefter pureres suppen fint med stavblenderen. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden plukker du parmaskinken i små stykker og lægger dem på en bageplade foret med bagepapir. I en forvarmetovn bages parmaskinken i ca. 4 minutter ved 200 ° C i normalovn eller i varmlufsovn 175 ° C.
Tag parmaskinken ud og lad den køle af. Skyl persillen og tør den r. Pluk bladene fra stilkene og finhak dem. Rør crème fraîcheen, indtil den er glat. Server suppen med crème fraîche og skinke chips, Drys persillen over.